DANI OTVORENIH VRATA PELJEŠKIH PODRUMA

DANI OTVORENIH VRATA PELJEŠKIH PODRUMA

DANI OTVORENIH VRATA PELJEŠKIH PODRUMA

U organizaciji udruga “Pelješki vinski puti“ i „Plavac mali“ te HGK – Županijske komore Dubrovnik, Obrtničke komore Dubrovačko-neretvanske županije, uz potporu Dubrovačko - neretvanske županije, Turističke zajednice Dubrovačko - neretvanske županije, peljeških turističkih zajednica i općina, pelješki vinari i ove godine otvaraju vrata svojih podruma kako bi omogućili brojnim vinoljupcima kušnju mladih vina na 12. manifestaciji Dani otvorenih vrata peljeških podruma "Pelješac – vinsko carstvo". Manifestacija će se održati 1. i 2. prosinca.

U petak, 1. prosinca, u Domu vinarske tradicije u Putnikoviću održat će se VINOKUŠNJA MLADIH PELJEŠKIH VINA i natjecanje u spravljanju Lovačkog gulaša. Posjetitelji će moći vidjeti izložbu fotografija ruralnog područja Dubrovačko neretvanske županije „Nekada je to bilo ovako“.

U subotu, 2. prosinca, obilazak podruma započet će u Stonu u Kneževom dvoru u 11 sati, uz prigodan program i predstavljanje vinara s područja općine Ston (detaljnije…. u programu).

Organiziran je polazak autobusom:
• Dubrovnik (Pile) - polazak u 9.30 sati,

a mogu se prijaviti maksimalno dvije (2) osobe po jednom poslovnom subjektu.

Molimo vas za prijavu organiziranog prijevoza autobusom, najkasnije do 30. studenoga (četvrtak) do 12.00 sati, na tel/fax: 323-550, e-mail: ncovic@hgk.hr.

Vinski podrumi na pelješkoj vinskoj cesti u subotu, 2. prosinca 2017., biti će otvoreni u vremenu od 11 – 17 sati.

Vinari Pelješca vas čekaju!