Stipendije

Javni poziv „Stipendiranje učenika za obrtnička zanimanja“

Javni poziv „Stipendiranje učenika za obrtnička zanimanja“

Ministarstvo poduzetništva i obrta u petak, 31. srpnja 2015. godine, objavilo je javni poziv „Stipendiranje učenika za obrtnička zanimanja“, kojim se na raspolaganje stavlja 9 milijuna kuna. Javni poziv namijenjen je učenicima srednjih škola, koji se obrazuju u deficitarnim zanimanjima u sustavu vezanih obrta.

NATJEČAJ ZA DODJELU STIPENDIJA DUBROVAČKO - NERETVANSKE ŽUPANIJE

Temeljem članka 9. stavak 2. Odluke o stipendiranju učenika i studenata koji se obrazuju za deficitarna zanimanja («Službeni glasnik Dubrovačko-neretvanske županije» broj 12/09 i 11/10), Župan Dubrovačko-neretvanske županije objavljuje
NATJEČAJ
za dodjelu stipendija učenicima i studentima koji se obrazuju za deficitarna zanimanja za 2012/13. školsku/akademsku godinu

NATJEČAJ ZA DODJELU STIPENDIJA

Obrtnička komora Dubrovačko - neretvanske županije u okviru projekta Ministarstva poduzetništva i obrta Republike Hrvatske, objavljuje Natječaj za stipendiranje učenika koji se obrazuju za deficitarna obrtnička zanimanja.

STIPENDIJE ZA OBRTNIČKA ZANIMANJA

STIPENDIJE ZA OBRTNIČKA ZANIMANJA

Od 2003. godine neprekidno DEŠA – Dubrovnik, nevladina humanitarna i mirotvorna udruga u suradnji sa \"Libetas foundation\" iz San Pedra, Californija, godišnje stipendira od 10 do 12 učenika za obrtnička zanimanja.